info@vanswinderenschoonmaak.nl - Tel.: 06 818 813 15

Glazenwasserij

Op zoek naar een glazenwasser in Den Haag en omgeving?

Dan is Van Swinderen schoonmaak en glazenwasserij uw juiste partner. Wij staan garant voor schone ramen en kozijnen. Voor ons is geen pand te hoog of te ingewikkeld. Bij ons zit u goed voor alles wat bij glazenwassen komt kijken. Wij werken met gondels, hoogwerkers, het Tucker Pole System* en de welbekende glazenwassersladder.

*Tucker Pole System

Bij het Tucker Pole System gebruiken wij gedemineraliseerd water. Dit is gewoon water waar geen zouten en mineralen meer in zitten. Handig, want zo laten wij geen vlekken achter op uw ramen. Het Tucker Pole System noemen wij ook wel telescoopglasbewassing. Bij dit systeem verlengen wij namelijk de stok tot maximaal 13,5 meter voor het wassen van hoge ramen. De stok verlengen heeft een aantal voordelen:

  • het neemt minder ruimte in dan een hoogwerker
  • met een stok werken is goedkoper dan een hoogwerker
  • minder eisen aan de ondergrond
Specificaties Tucker Pole System

Ik kan tot 15 meter hoog met mijn telescoop! Ik heb altijd 600 liter osmose water bij me daar kan ik een hele dag mee tukkeren. Wij werken met gekeurde DIRKS ladders! (Kwaliteit) Wij kunnen gebruik maken van hoogwerkers of hang bak werk! Zowel traditioneel wassen (met de hand) of met de telewash (tukkeren)

Prijzen

Om een zo scherp mogelijke prijs te bieden vragen wij u om uw aanvraag te mailen of te appen. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Schoonmaak

Geen tijd of zin in een grote schoonmaak? Maar is uw huis wel toe aan onderhoud? Of moeten de ramen nodig gelapt worden? Daar zijn wij voor. Hoge ramen, lastige gevels, terrassen of zonnepanelen.

lees verder

Glazenwasserij

Op zoek naar een glazenwasser in Den Haag en omgeving? Dan is Van Swinderen schoonmaak en glazenwasserij uw juiste partner. Wij staan garant voor schone ramen en kozijnen. Voor ons is geen pand te hoog of te ingewikkeld.

lees verder

Producten

Onze meest geavanceerde, multifunctionele stoomstofzuiger. Met deze krachtpatser kan ik niet alleen stomen en zuigen, maar ook shamponeren, pulseren, injecteren, werken met koud, warm en heet water, veel water, weinig water.

lees verder

Contact

Woudenbergstraat 83
2546VM Den Haag

T. 0681 881 315  

info@vanswinderenschoonmaak.nl

Socialmedia

© Copyright 2021 | van Swinderen Schoonmaak en glazenwasserij
Alle rechten voorbehouden | Statische HTML website door: Internetbureau Xenomedia