info@vanswinderenschoonmaak.nl - Tel.: 06 818 813 15

Schoonmaak

Woningen

Geen tijd of zin in een grote schoonmaak? Maar is uw huis wel toe aan onderhoud? Of moeten de ramen nodig gelapt worden? Daar zijn wij voor. Hoge ramen, lastige gevels, terrassen of zonnepanelen. Bekwaam en tegen een uitstekende prijs zorgen wij dat uw thuis in een handomdraai weer blinkt.

Meubelstoffen

Een hardnekkige vlek op uw tapijt? Of is de kleur van uw bank in de loop van de jaren verkleurd? Het reinigen van stoffen meubels of vloerkleden lijkt misschien een onmogelijke klus, maar niets is minder waar. Met een grondige reiniging verwijderen we alle lichte en zware vlekken. Ook krijgen de meubels en het tapijt een duurzame beschermlaag. Na Van Swinderen schoonmaak en glazenwasserij lijkt uw interieur weer als nieuw.

Bedrijven

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw kantoor of bedrijfspand in Den Haag of omgeving? Wij verzorgen schoonmaakwerkzaamheden (binnen en buiten), gevelreiniging, bouwoplevering en vloerreiniging.

VvE’s, scholen en instanties

Zoekt u een partner voor het schoonhouden van gemeenschappelijke ruimtes? Wij zorgen dat trappenhuizen, liften, parkeergarages en galerijen schoon blijven. Ons team van schoonmakers maakt op vaste tijden schoon of neemt dit werk af en toe voor u uit handen. Wat u het beste uitkomt. Wij zorgen in ieder geval dat keer op keer uw wooncomplex, school of instelling weer brandschoon is.

Zonnepanelen

Vieze zonnepanelen vangen minder zonlicht op. Zonde, want dat levert u minder op. Wij maken uw zonnepanelen schoon met gedemineraliseerd water voor optimaal resultaat.

Auto interieur

Hondenharen? Koffievlek? Of vette kindervingertjes op de ramen? Wij komen bij u langs op locatie voor het schoonmaken van de binnenkant van uw auto.

Onze pakketten
1 Autostoelen reinigen + carfume* €50,00
2 Autostoelen, voetmatten en ramen reinigen + carfume* €60,00
3 Auto grondig stofzuigen + autostoelen, voetmatten en ramen reinigen + carfume* €75,00

* voor onze professionele apparatuur hebben wij een stroompunt nodig
* Carfume is een sterk geconcentreerde luchtverfrisser, welke in verschillende varianten verkrijgbaar is en een aangename geur creëert.

Waarom Van Swinderen schoonmaak?
  • Professionele schoonmakers
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Wij maken alleen gebruik van milieuvriendelijk producten
  • Persoonlijk contact en maatwerk
  • Uitstekende tarieven

Schoonmaak

Geen tijd of zin in een grote schoonmaak? Maar is uw huis wel toe aan onderhoud? Of moeten de ramen nodig gelapt worden? Daar zijn wij voor. Hoge ramen, lastige gevels, terrassen of zonnepanelen.

lees verder

Glazenwasserij

Op zoek naar een glazenwasser in Den Haag en omgeving? Dan is Van Swinderen schoonmaak en glazenwasserij uw juiste partner. Wij staan garant voor schone ramen en kozijnen. Voor ons is geen pand te hoog of te ingewikkeld.

lees verder

Producten

Onze meest geavanceerde, multifunctionele stoomstofzuiger. Met deze krachtpatser kan ik niet alleen stomen en zuigen, maar ook shamponeren, pulseren, injecteren, werken met koud, warm en heet water, veel water, weinig water.

lees verder

Contact

Woudenbergstraat 83
2546VM Den Haag

T. 0681 881 315  

info@vanswinderenschoonmaak.nl

Socialmedia

© Copyright 2021 | van Swinderen Schoonmaak en glazenwasserij
Alle rechten voorbehouden | Statische HTML website door: Internetbureau Xenomedia